Skip Navigation Links.
Wings AVWINGS AV ger ett komplett produktions och presentationsverktyg för installation och event.
Wings VIOSO för produktion - Wings TOUCH för grafisk produktion och design av funktioner- Wings AVIO för sammanlänkningen av funktionerna - Wings IOBOX för styrning av extern utrustning Wings ENGINE för produktion och uppspelning. Allt samlat i en enhet under namnet WINGS AV!

Har du en panoramaprojektion, panoramabildspel eller bredbildsprojektion idé som du vill förverkliga så är Wings AV något för dig.
Vi levereras utrustning eller gör hela produktionen för er med allt från idé till färdig produktion och installation.

Vi samarbetar med uthyrningsföretag, installationsföretag, ÅF m.m. och ser till att du som kund kan involvera de företag som du är van att jobba med för produktion och installation. Vi ser till att fylla de kunskapsluckor som saknas hos dig.

Är du intresserad av en visning av panoramaprojicering/bredbildsprojicering
kontakta oss direkt på
tel:08-44 67 200 eller info@preqbi.se
Konceptet är väldigt enkelt och består i Wings Engine som är en nätverksbaserade mediaserver för panorama och bredbildsprojicering. Wings Engine med Wings AV som är installerad och som innehåller samtliga mjukvaror. Inga fler installationer krävs!

Wings Engine är med Wings AV färdiginstallerad och klar för att producera och spela upp panoramaprojektion. VIOSO för snabb kamerakalibrering av panorama med "soft edge".
TOUCH där du skapar ditt grafiska gränssnitt för alla enheter som skall hanteras (Iphone, Ipad, touchskärmar m.m.)
AVIO som enkelt länkar samman alla funktioner som du vill styra som DMX, RS232, MIDI m.m.
Allt samlat i en enhet - Wings Engine!

Gratis träning av specialister på AV Stumpfl ingår och flera andra tjänster erbjuder vi där vi på olika sätt finnas tillgänglig genom hela din produktion!

Är du intresserad av en visning eller mer info så kontakta oss direkt på
tel:08-44 67 200 eller info@preqbi.se


Skapa panorama eller bredbildsprojektion
Med en Wings AV styr du samtidigt flera projektorer eller skärmar som panorama med "soft edge" och kamerakalibreringen VIOSO som inom några minuter sköter inställningen till en perfekt bild.Bilder, filmer, ljud, texter m.m. kontrolleras från en och samma tidslinje där redigeringen sker i ett tidslinjebaserat redigeringssystem där du enkelt har en visuell överblick på din produktion. Styr samtidigt ljus och annan extern utrustning med hjälp av DMX, RS 232, Midi m.m. där allt kan förprogrammeras för statisk eller interaktiv uppspelning i samband med ett event eller utställning.Skapa enkelt ett användargränssnitt i Touch med de funktioner du vill som play, stop, volym m.m och använd sedan din Iphone, Ipad eller pekskärm för att styra allt med.

För eventsammanhang så är Wings Engine Stage en kompetent mediaserver som klarar det mesta av dina kunders önskemål och har DVI utgångar för bild och DVI och 3G/HD SDI ingångar för livebild, powerpoint , XLR utgång för ljud m.m.
Allt monterat gummiupphängt för att klara av den tuffa hantering som event innebär.
I installationssammanhang för museer och utställningar är Wings Engine Play och Install lämpliga.


Vi erbjuder även hjälp med din produktion i det du behöver där vi vi kan ta fram idé till färdig produktion och därmed se till att funktionerna är lämpliga för de som skall hantera det.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Tel: 08 44 67 200 eller info@preqbi.se


På AV Stumpfl finner du mer info.
Klicka här!Wings Engine är mediaserver med kamerakalibrering konstruerad för att klara marknadens krav.
Den levereras färdiginstallerad med samtliga programvaror i Wings AV produktfamiljen.

Media engine finns som 3 olika versioner, Play, Install eller Stage med 2 (dual) alternativt 4 (quad) DVI utgångar som val.

Play för de som enbart behöver uppspelning.
Install för de som även behöver ingång av livekameror etc.
Stage som är den mest kompetenta och även installerad i en stryktålig case som tål den tuffa behandlingen under en turné.

OBS! Samtliga versioner innehåller samma mjukvara!

Kontakta oss för mer information 08-44 67 200 eller info@preqbi.se


Kundvagn